top of page
Slaapkamer natuurlijk licht 1.jpg

Mastersuite

Modern, goud en lang uitslapen op zondag

Wie wil er nu niet een hele verdieping voor zichzelf, waar je op zondagen lekker lang in bed kan blijven liggen? Dit stel van hardwerkende dertigers had de mogelijkheid om deze wens te vervullen. Op de 1e verdieping van hun woning moest een mastersuite komen, voorzien van een slaapkamer, kleedkamer en badkamer met bad.

De bewoners houden van een donker interieur met chique details zoals goud en velvet. Een moderne twist op een Art Deco stijl wilden zij graag terug zien in hun mastersuite.

 

Op de hele verdieping is een gietvloer gestort. Het voordeel van een gietvloer is dat je geen naden hebt en deze ook kan worden gebruikt in de badkamer (met speciale slipvaste coating) en op vloerverwarming. Tussen de slaapkamer en de gang is een stalen deur geplaatst, welke in de wand schuift. Tussen de kleedkamer en de badkamer is een stalen pui geplaatst met twee openslaande deuren.

 

De badkamer:

De badkamer heeft een zwarte langwerpige tegel op de muur. Deze is niet traditioneel horizontaal geplaatst, maar verticaal voor een leuk effect.

Het wastafelmeubel is op maat gemaakt en heeft een granieten werkblad en donker eiken deurtjes. Er is genoeg ruimte achter de deurtjes om alle benodigde spullen netjes geordend op te ruimen. De wastafels zijn van zwart keramiek en onder het granieten werkblad aangebracht. Het geheel is afgemaakt met gouden kranen en spiegels met verlichting.

Ook het bad is zwart en is vrijstaand. De gouden vrijstaande kraan maakt het één geheel.

In de badkamer zijn tevens een zwart toilet en een grote inloopdouche gerealiseerd, met ingebouwde vakken voor opbergruimte.

 

De kleedkamer:

Tussen twee muurtjes zijn kasten gerealiseerd. De deuren lopen vanaf de grond naar het plafond en benutten daarbij alle functionele ruimte. In het midden is een ovale poef gepositioneerd. Een mooie gouden designlamp zorgt voor de juiste verlichting.

 

De slaapkamer:

In de slaapkamer is een mooi bed grijs bed neergezet met een wit dekbedovertrek om licht te creëren in de ruimte. Achter het bed is een grafisch Art Deco behang op de muur aangebracht. Dit Art Deco behang bestaat uit hexagons in de kleur zwart, met gouden accenten. Ook zijn naast het bed donker eiken nachtkastjes geplaatst met daarboven gouden bedlampen.

Bij het balkon is een zitje gecreëerd voor die lekkere koffiemomentjes, met groene velvet stoeltjes van Dutchbone. Aan de muur kunnen mooie printen worden gehangen, maar eventueel is hier ook ruimte voor een tv.

bottom of page