Portfolio interior design Studio Madysign

Portfolio interior design

Mastersuite

Dit stel wilden graag een Art Deco geïnspireerde mastersuite op de 1e verdieping van hun woning. Het interieur mocht wat donkerder zijn, met warme en chique details, zoals velvet en gouden kranen. Het is een hele mooie mastersuite geworden waar zij heerlijk met een kopje koffie een zondag kunnen doorbrengen.

Bollenschuur | Hillegom

Een oude bollenschuur omtoveren tot een fijn woonhuis met een 'moody bluesy' sfeer. Voor die uitdaging stond ik toen ik het ontwerp ging maken voor dit voormalige agrarische pand. Met de woonwensen van alle toekomstige bewoners in ogenschouw genomen, is de perfecte indeling gevonden. We wonen er nog altijd met veel plezier.

Zolder | Lisse

Een eigen verdieping waar dit stel zich kan ontspannen, dat was het doel van dit interieurontwerp. Met het plaatsen van een extra dakraam aan de voorkant en een dakkapel aan de achterkant, heeft de ruimte nu ook voldoende daglicht. De stijl van het ontwerp kan het beste omschreven worden als Bohemian. De indeling van deze zolder is praktisch en speels.

Penthouse appartement

Warm, chique en modern, dat was de opdracht voor dit interieurontwerp. Door gebruik te maken van warme beige kleuren op de muur en gouden en zwarte accenten, is dat zeker gelukt. Door de muren niet in zijn geheel op te trekken, maar aan de bovenkant horizontale ramen te plaatsen, worden ook de donkere gebieden in het appartement voorzien van daglicht.