top of page
Mady van der Riet - Studio Madysign

Hallo

Ik ben Mady van der Riet en ik ben het gezicht achter Studio Madysign. Mijn ontwerpen kenmerken zich door veel contrast, natuurlijk materiaalgebruik en functionaliteit. Ik vind het vooral belangrijk dat een interieur goed past bij de gebruiker en zijn persoonlijkheid weerspiegelt.

Mijn eigen stijl omschrijft zich het beste als modern industrieel en ik hou ontzettend van de kleur zwart. 

In de loop der jaren heb ik redelijk wat technische kennis van woningen vergaard en heb ik vaak mijn handen uit mijn mouwen gestoken om met weinig middelen een mooi resultaat te maken. Het belangrijkste is een goede indeling en structuur in een ruimte.

Wil jij een nieuw interieur? Ben jij toe aan een betere structuur in jouw woning? Neem contact met mij op en samen maken we een interieur dat aansluit bij jouw woonwensen.

Mijn verhaal

Ik woon met mijn man en twee kinderen (Aiden en Skye) en onze lieve kat Kaya in een oude bollenschuur uit 1928. De buitenkant van de bollenschuur moest behouden blijven, maar binnen mochten we alles zelf indelen. Dat heb ik natuurlijk met heel veel plezier gedaan. Elke dag genieten we nog van ons mooie huis en zijn we heel blij met de keuzes die wij hebben gemaakt. Wil je het eindresultaat van onze woning zien? Bekijk 'bollenschuur Hillegom' in mijn portfolio. 

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden als meester in de Rechten. Rechtsgeleerdheid? En dan nu als interieurontwerper en personal organizer aan de slag? Ja, het is misschien niet heel voor de hand liggend, maar voor mij is het heel logisch, aangezien ik verbouwen, verhuizen en organiseren van jongs af aan al heb meegekregen van mijn ouders. Ik miste creativiteit in mijn werk als beleidsmedewerker en jurist bij de gemeente. En nu kan ik al mijn opgedane punctualiteit, rechtlijnigheid en gestructureerdheid van mijn rechtenstudie gebruiken voor het maken van mooie interieurs en georganiseerde ruimtes.

Een opleiding binnenhuisarchitectuur, een cursus Sketchup en Vectorworks en een aantal opdrachten verder, heb ik besloten om een eigen interieur- en organizing studio te starten, Studio Madysign.

20220109_153523.jpg
bottom of page