top of page

Werkwijze Interior Design

Kennismaking

Ben jij geïnteresseerd om een woon- of bedrijfsruimte te laten stylen of ontwerpen door Studio Madysign? Dan zou ik graag eerst kennis met jou willen maken. Online of telefonisch zal de opdracht en vraagstelling worden besproken. Jouw wensen en eisen zullen worden uitgevraagd en de ruimte(s) zullen worden bekeken. Wil jij een vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan door te mailen naar info@studiomadysign.nl of het contactformulier in te vullen.

Binnen een week na het kennismakingsgesprek zal jij een offerte ontvangen.

Programma van eisen

Zodra ik de opdracht van jou heb gekregen, zal een programma van eisen worden opgesteld. Hierin staan al jouw wensen en eisen voor de ruimte. Afhankelijk van de opdracht en de reistijd, zal op locatie de situatie bekeken en gedocumenteerd worden of gevraagd worden foto's en documentatie te mailen. Tevens zal het beschikbare budget worden besproken. 

Interieurstyling

Indien jij graag advies wil op het gebied van interieurstyling van een ruimte in jouw woning of bedrijf, zal jij van Studio Madysign een uitgewerkt interieurstylingsadvies ontvangen.

Na het kennismakingsgesprek en het uitvragen van jouw wensen en eisen, zal een moodboard worden gemaakt. Een moodboard is een sfeerimpressie van de ruimte. Tevens zal jij een kleur- en materiaaladvies ontvangen. Samples van bijvoorbeeld behang, (kleur)muurverf, vloeren, stoffen, zullen in een overzichtelijke presentatie aan jou worden gestuurd. Daarnaast zal jij een shoppinglijst ontvangen voor accessoires in jouw woning passend bij jouw woonstijl.

Interieurontwerp 2d

Een functionele indeling van jouw ruimte is ontzettend belangrijk om fijn te leven. Bij het pakket 'interieurontwerp 2d' ontvang je niet alleen alle items uit het 'interieurstyling'-pakket, maar ook een 2d indelingsplattegrond. In plaats van een shoppinglijst voor accessoires, ontvang je bij dit pakket een shoppingslijst voor meubels, waardoor je jouw ideale indeling ook kan uitvoeren. De meubels zullen worden uitgekozen passend bij jouw woningstijl.

Interieurontwerp 3d

Kun jij een moeilijk voorstelling maken van een indeling en het gebruik van kleuren in jouw ruimte? Dan is het 'interieurontwerp 3d'-pakket echt iets voor jou. Naast alle items uit het 'interieurontwerp 2d'-pakket, ontvang je ook 3d visualisaties van de ruimte. Tevens zal er een tussenafspraak plaatsvinden. We bespreken in deze tussenafspraak de 2d plattegrond en het moodboard, om te kijken of we op de goede weg zijn. Na deze tussenafspraak, maak ik het ontwerp definitief en zal jij een volledig interieurontwerp ontvangen met 3d visualisaties.

bottom of page