top of page

Werkwijze Personal Organizing

Kennismaking

Ben jij geïnteresseerd om een woonruimte te laten stylen of ontwerpen door door Studio Madysign? Dan zou ik graag eerst kennis met jou willen maken. Online of telefonisch zal de opdracht en vraagstelling worden besproken. Jouw wensen en eisen zullen worden uitgevraagd. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan door te mailen naar info@studiomadysign.nl of het contactformulier in te vullen.

Programma van eisen

Zodra ik de opdracht van jou heb gekregen, zal een programma van eisen worden opgesteld. Hierin staan al jouw wensen en eisen voor de ruimte. Afhankelijk van de opdracht, zal op locatie de situatie worden bekeken en gedocumenteerd of gevraagd worden foto's en documentatie te mailen. Tevens zal het beschikbare budget worden besproken. 

Ontwerp

Indien jij graag een ontwerp wil van een ruimte in uw woning of bedrijf, zal jij van Studio Madysign een uitgewerkt interieurontwerp ontvangen. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang jij een moodboard, een kleur- en materiaalvadvies, een shoppinglijst voor accessoires of meubels en, indien gekozen wordt voor het pakket interieurontwerp 2d, een 2d plattegrond. Vind je het lastig om een voorstel te maken van het ontwerp? Het is bij Studio Madysign tevens mogelijk een 3d visualisatie van uw ontwerp te laten maken. Hieronder zijn de verschillende pakketten beschreven.

Past jouw ontwerpbehoefte niet in één van deze pakketten? Neem dan contact met mij op voor een passend voorstel.

Werkwijze Professional Organizing

Kennismaking

Mist jouw woon- of bedrijfsruimte een goede structuur en wil jij een opgeruimde en rustige omgeving creëren? Dan helpt Studio Madysign jou graag. Eerst zou ik graag kennis met jou willen maken. Online of telefonisch zal de opdracht worden besproken. Jouw wensen en het gebruik van de ruimte zullen worden uitgevraagd en de ruimte(s) zullen worden bekeken. Wil jij een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan door te mailen naar info@studiomadysign.nl of het contactformulier in te vullen.

Binnen een week na het kennismakingsgesprek zal jij een offerte ontvangen.

Inventarisatie ruimte

Zodra ik de opdracht van jou heb gekregen en jij hebt besloten welk pakket jij wil afnemen, zal ik jou vragen om foto's en afmetingen van de ruimte en eventuele aanwezige kasten. Ook de binnenmaten van de kasten dienen te worden gemaild naar mij. Dit is allemaal zeer belangrijk omdat de shoppinglijst van producten hiervan afhankelijk is.

Stappenplan voor een gestructureerde ruimte

Om te komen tot een gestructureerde ruimte dien jij een aantal stappen te doorlopen. Jouw ruimte wordt immers niet van zelf opgeruimd. Jij zal van mij een stappenplan ontvangen met daarin een exacte omschrijving hoe jij de ruimte kan aanpakken. Welke items moet je weggooien? Welke items wil je houden? Hoe zorg je dat je deze items straks weer makkelijk kunt vinden? En vooral: waar begin je? Dit zijn vragen die jij in jouw stappenplan kan terugvinden, zodat je echt aan de slag kan gaan. 

Shoppinglijst producten voor een georganiseerde ruimte

Soms heb je wat extra hulp nodig bij het georganiseerd houden van jouw ruimte. Mappen, bakjes, opbergdozen, kledingopbergers, enzovoort, zijn daar heel handig voor. In jouw op maat gemaakte shoppinglijst staan precies de producten die jij kan gebruiken om jouw perfect georganiseerde ruimte te creëren. Ook zullen de winkels omschreven staan waar je deze producten kunt kopen. 

Upkeepvoorstel voor het behoud van een georganiseerde ruimte

Natuurlijk wil je dat jouw ruimte ook georganiseerd blijft. Daarom zal je Studio Madysign een upkeepvoorstel ontvangen. In dit voorstel staat precies omschreven hoe je ervoor kan zorgen dat de ruimte ook langer gestructureerd blijft. Tips en trics zullen worden verschaft, zodat jouw leven op orde blijft.

Professional Organizing met hulp

Weet jij niet waar je moet beginnen? Heb je moeite met het afmaken van taken? Ben je niet (goed) in staat om zelf het stappenplan te doorlopen? Of vind je het gewoon heel gezellig om dit proces met iemand anders te doorlopen? Kortom, heb je fysieke hulp nodig bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan help ik je heel graag. Samen zullen we het stappenplan doorlopen in de ruimte. Dit stappenplan kan je natuurlijk altijd later nog eens gebruiken voor een andere ruimte. Samen zullen we ook de items in de ruimte uitzoeken en bepalen wat moet blijven en wat weg moet. Vervolgens zullen we kijken hoe deze items het beste in de ruimte kunnen worden geplaatst, zodat een overzichtelijke ruimte ontstaat. Natuurlijk krijg je ook een upkeepvoorstel en zal ik voordoen hoe je ervoor kan zorgen dat de ruimte gestructureerd blijft.

bottom of page