top of page

HALLO!

Eigenaar Mady van der Riet - Franssen geeft interieuradvies en begeleidt interieurprojecten

LET'S
BUILD
YOUR
DREAM
HOME!

Mijn naam is Mady van der Riet-Franssen. Plannen en organiseren is mijn passie en dan vooral op het gebied van interieurs.

 

Regelen zit in mijn bloed:

  • Heb jij een interieurontwerp nodig voor jouw nieuwe huis?

Ik ga tekenen (onder de naam 'Studio Madysign) of vraag een bevriende interieurarchitect.

  • Heb jij een (goede) aannemer nodig?

Ik bel meteen één van mijn contacten op.

  • Weet jij niet welke vakmensen jij nodig hebt voor jouw interieurproject? 

Ik maak een lijst en leg het jou allemaal uit.

  • Wil je graag een overzicht van alle kosten voor jouw project? 

Ik maak het voor je.

  • Heb je gewoon geen tijd/zin om jouw interieurproject te begeleiden? 

Ik neem graag deze zorg uit jouw handen.

 

In de loop der jaren heb ik redelijk wat technische kennis van woningen vergaard, door zelf veel te verbouwen. Ik vind het een kunst om binnen elk budget een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Heb jij zojuist de sleutel gekregen van jouw nieuwe woning of wil jij jouw huidige huis verbouwen? Maar weet je niet waar te beginnen en hoe jij dit interieurproject tot een goed einde kan brengen? Neem dan contact met mij op en samen maken we een interieur dat aansluit bij jouw woonwensen.

MIJN VERHAAL

Ik woon met mijn man en twee kinderen (Aiden en Skye) en onze lieve kat Kaya in een oude bollenschuur uit 1928. De buitenkant van de bollenschuur moest behouden blijven, maar binnen mochten we alles zelf indelen. Dat heb ik natuurlijk met heel veel plezier gedaan. Elke dag genieten we nog van ons mooie huis en zijn we heel blij met de keuzes die wij hebben gemaakt. Wil je het eindresultaat van onze woning zien? Klik hier. 

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden als meester in de Rechten. Rechtsgeleerdheid? En dan nu als projectbegeleider voor interieurprojecten aan de slag? Ja, het is misschien niet heel voor de hand liggend, maar voor mij is het heel logisch, aangezien ik verbouwen, verhuizen en organiseren van jongs af aan al heb meegekregen van mijn ouders. Ik miste creativiteit in mijn werk als beleidsmedewerker en jurist bij de gemeente. En nu kan ik al mijn opgedane punctualiteit, rechtlijnigheid en gestructureerdheid van mijn rechtenstudie gebruiken voor het maken van mooie interieurprojecten.

Eigenaar Mady van der Riet - Franssen geeft interieuradvies en begeleidt interieurprojecten

Liefs Mady

bottom of page