top of page

WELKOM BLOG | VERBOUWINGSADVIEZEN, REISTIPS EN DAY-IN DAY-OUT LIFE CREATIEVE ONDERNEMER

Welkom op mijn blog en in mijn leven!


 

Hallo allemaal!

Ik ben Mady, 39 jaar oud, en ik ben zo enthousiast om mijn wereld met jullie te delen. Samen met mijn geweldige man, Tom, en onze twee schatten, Aiden en Skye, ben ik sinds 2018 gevestigd in een prachtige oude bollenschuur in het sfeervolle Hillegom. Mijn leven is een combinatie van moederschap, passies en ondernemerschap, en ik kan niet wachten om jullie mee te nemen op deze reis.


Rechtenstudie en passies

Na een rechtenstudie ontdekte ik al snel dat mijn ware passie niet lag bij het wetboek:). Al werkende als beleidsmedewerker bij de gemeente, kwam ik tijdens de verbouwing van onze bollenschuur tot de conclusie dat verbouwen en interieurs wel mijn vuurtje deed oplaaien. Na de pandemie heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten.


Madysign

Mijn onderneming richt zich voornamelijk op de projectbegeleiding van interieurprojecten. Of het nu gaat om het transformeren van een woonruimte in een oase van comfort of het herinrichten van een kantoorruimte om de productiviteit te verhogen, ik ben er om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Van offertes tot uitvoering, ik zorg ervoor dat alles perfect op zijn plaats valt. In deze blog zal ik dan ook zeker een groot aantal verbouwingsadviezen geven.


Verbouwingsadviezen, reistips en mijn persoonlijke wereld

Maar dat is niet het enige wat je hier zult vinden. Deze blog is ook een venster naar mijn persoonlijke wereld. Mijn liefde voor reizen, bijvoorbeeld, is iets wat ik graag met jullie deel. Van inspirerende bestemmingen tot de lokale lekkernijen die ik onderweg ontdek, ik neem jullie mee op avontuur.


Ik hoop dat deze blog een plek wordt waar we samen kunnen praten, delen en inspireren. Of je nu op zoek bent naar verbouwingsadvies, reistips of gewoon een inkijkje in het leven van een creatieve ondernemer en moeder, je bent hier op de juiste plek.


Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn welkomstblog te lezen. Ik kijk er naar uit om dit avontuur met jullie te delen en samen te groeien!


Liefs, MadySchrijver van deze blog: Mady15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page